Majoitus

MAJOITUS

FINNISH HARLEY WEEKEND

Reservation until 7.6.2019

Reservation Code: HARLEY WEEKEND

Telephone: +358 (0)20 1234 730   E-mail: sales.oulu@radissonblu.com

 

Yhden hengen huone 94 €/vrk                      1 adult in room 94 €/night

   Kahden hengen huone 104 €/vrk                2 adults in room 104 €/night

Hinnat sisältävät runsaan buffetaamiaisen, aamu- ja iltasaunan sekä kuntosalin käyttömahdollisuuden. Langaton laajakaista on asiakkaidemme käytössä veloituksetta niin huoneissa kuin yleisissäkin tiloissa. Hinnat sisältävät ALV:n. Lisävuodemahdollisuus: Huoneisiin mahtuu lisävuoteissa majoittumaan 1 aikuinen. Lisävuodehinta: 20 € / henkilö / vrk. Huomioittehan, että kiintiön huonehinnat eivät oikeuta kanta-asiakasohjelmien pisteisiin tai etuihin. Hinnoista ei myöskään makseta S-bonusta tai myönnetä S-Etukortilla alennusta.

Hotellin edessä on parkkipaikka moottoripyörille tapahtuman ajan. Tämä parkkipaikka sisältyy tapahtuman hintaan. Hotellin edestä pääsee myös KIVISYDÄN –kallioparkkiin, jonne voi myös parkkeerata moottoripyörän. Kivisydämmessä parkkeraus ei sisälly tapahtuman hintaan.

Hotellin monipuolisten palveluiden tehtävänä on varmistaa asiakkaiden viihtyminen.  Viihtyvyyden takaa myös Radisson Blu hotellin keskeinen sijainti. Ympäröivä merellinen luonto tekevät hotellista vetovoimaisen tapahtumakeskuksen. Perillä olet Oulun torin laidalla keskellä kaupungin tapahtumia. Kaikista 222 hotellin huoneista on upea näkymä vilkkaalle torille, merelle tai joelle. Valitse oman makusi mukaan skandinaavisesti tai klassisesti sisustettu huone ja nauti virkistävästä Blu Dreams® -unikokemuksesta. Kesällä torinranta on kaupungin sykkivä sydän, jonne on ilo tulla viettämään aikaa. Hotellilta on myös kiven heiton matka ostoskaduille. Oulujoen ympäristön ulkoilureitit lähtevät aivan hotellin ovelta. Taksiasema on hotellin edessä.

RADISSON BLU HOTELLI, OULU

Hotellin sivuille

Osoite
Hallituskatu 1
90100 Oulu
Puhelin: 020 1234 730
Hotellin telefax: 020 1234 731
Sähköpostiosoite: info.oulu@radissonblu.com

Pysäköinti alueella